Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

 

169,990.00 Ft

A kastélyok és legendák földje: Skócia

  • Hirdetés típusa: Eladás
  • Cél ország: Egyéb ország
  • Telefonszám: (1) 413 6790
  • Megye: Budapest
  • Település: Budapest
  • Kerület (Budapest): 7. kerület
  • Utca: Hársfa utca 2
  • Megjelenés: február 14, 2013 11:32
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
A kastélyok és legendák földje: Skócia

Bemutatkozás

London – Windsor – Gretna Green – Edinburgh – Loch Ness – Blair Castle – Urquhart Castle – Glamis Castle – Stirling – Abbotsford

Időpontok: 2013. 06 21-30; 08. 30-09.08.

Időtartam: 10 nap/9 éjszaka
Elhelyezés: Családoknál (7 éj), Formule 1 tranzitszálláson (1-1 éj)

Ellátás: Tranzitszállásokon- önellátás, Családoknál- teljes ellátás (reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

Utazás: autóbusszal

1. nap Indulás reggel 5:00-kor Budapestről, az 56-osok tere, Időkeréktől. Egész napos utazás után este a tranzitszállás elfoglalása.

2. nap Reggeli áthajózás a La Manche csatornán Calais és Dover között. A partot érést követően utazás egyenesen Londonba. Városnézés a brit fővárosban: Parlament, Big Ben, Westminster Apátság, St. James Park, Buckingham Palota, Trafalgar tér, Whitehall, Downing Street 10., a miniszterelnök lakhelye stb. Este a szállás elfoglalása a családoknál.

3. nap Folytatódik a londoni városnézés: Ismerkedés a City nevű városrésszel, ahol a St. Paul katedrális, és a Tower is található. (Megtekintésük kívülről). Délután szabadprogram Londonban, vagy fakultatív programlehetőség: Kirándulás Windsorba, látogatás a királynő nyári rezidenciájában. A pompás kastélyt még ma is használja az uralkodó és udvartartása. Este visszatérés a családokhoz.

Fakultatív program ára: 15 GBP/fő.(+belépődíjak)

4. nap Korán reggel indulás Skócia fővárosa felé, útközben a romantikus Gretna Green megtekintése, ahová átszöktek az angol fiatalok, hogy szülői engedély nélkül házasságot kössenek. Este a szálláshelyek elfoglalása Stirlingnél, családoknál.

5. nap Egész napos program a skót fővárosban: Edinburgh Castle, Camera Obscura, Royal Mile, Whisky Múzeum, St. Giles Cathedral, Parliament House, John Knox’s House, Canongate, Holyrood Palace, Princess Str., Scott Monument, Waverley Shopping Center…Este visszatérés a családokhoz.

6. nap Szabadprogram. Fakultatív lehetőség: Kirándulás a Loch Ness tóhoz. Útközben a csodálatos Blair Castle megtekintése, ahol még az earl-ök ma is élnek. Invernessen áthaladva érkezés a legendás Loch Nessi szörny otthonába, séta a tóparti Urquhart Castle kilátóhoz. Este visszatérés a családokhoz.

A fakultatív program ára: 25 GBP/fő (+ belépődíjak)

7. nap Egész napos kirándulás: Glamis Castle Erzsébet királynő gyerekkori otthona, majd délután a golf szülővárosának St Andrews látnivalóinak megtekintése. Késő délután visszaérkezés Stirlingbe, ahol megtekintjük a város középkorból fennmaradt várát, valamint a Wallace Monument-et, mely William Wallace-nek, a skót nemzeti hősnek állít emléket. Este visszatérés a családokhoz.

8. nap Szabadprogram. Fakultatív kirándulási lehetőség: Délelőtt Abbotsfordba kirándulunk, a skót költő, Scott hazájába, és a Melrose apátság felejthetetlen romjaihoz. Látogatás egy Whisky lepárlóba, ahol a whisky készítés rejtelmeibe pillanthatunk be, és természetesen a kóstoló sem marad el. Este visszatérés a szállásra. Este visszatérés a családokhoz.

A fakultatív program ára: 20 GBP/fő (+ belépődíjak)

9. nap Indulás hazafelé. Este átkelés vissza a kontinensre. Tranzitszállás Franciaországban.

10. nap Reggel indulás hazafelé. Hazaérkezés az éjjeli órákban.

Részvételi díj:169.990 Ft/fő,

mely tartalmazza az autóbuszos utazás, szállások, megadott ellátás, komp, és az idegenvezetés költségét.

Regisztrációs díj: 1.000 Ft/fő
BBP biztosítás: 5.000 Ft/fő
Egyágyas felár: 28.000 Ft
Belépők hozzávetőleges árai kb: 110 GBP

Link: www.adutours.hu

Hirdetés azonosítószám: 322511caed036f24

  

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

A hirdetéssel kapcsolatos további kérdések feltételéhez az alábbi űrlapot kell kitölteni, hogy üzenetet küldjünk a hirdetőnek.

Reklám

Hirdetés.com eladó

Babaprojekt miatt eladóvá vált a hirdetes.com domain és honlap adott állapotban. Érdeklődni az elérhetőség oldalon lehet.