Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

 

3,500.00 Ft

Barbara Parker könyvek

  • Hirdetés típusa: Eladás
  • Telefonszám: 06303235303
  • Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
  • Irányítószám: 4400
  • Település: Nyíregyháza
  • Megjelenés: október 21, 2012 16:21
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
Barbara Parker könyvek
Barbara Parker könyvek - Kép1

Bemutatkozás

3500 fta 2 könyv együtt,de külön külön is megvásárolhatóak.

Gyilkos illúziók :

A New York Times sikeres írónője, Barbara Parker egy briliáns krimivel tér vissza, melynek főszereplői a már jól ismert Gail Connor és Anthony Quintana. A jogászok számára a Florida Keys egyik félreeső szigetén töltendő pár nap túl szépnek tűnik ahhoz, hogy elhiggyék. Az apró hír, miszerint Anthony egy korábbi, mentálisan labilis ügyfelét gyilkossággal gyanúsítják, érzékenyen érinti mindkettejüket. Az idilli vakáció egyre nyomasztóbb, halállal és rettegéssel teli rémálommá válik.

A félelem csapdájában:

Az út, amelyre a miami ügyvédnő, Gail Connor lépett, egyre nehezebbé és szövevényesebbé válik. Miután eljegyezte a kiváló ügyvéd, Anthony Quintana, Gail egyszerre próbál megfelelni a magánéleti és szakmai kihívásoknak, ám ekkor hirtelen veszélybe kerül minden, amit valaha is fontosnak tartott – valaki zaklatni kezdi.
A hang a vonal túlsó végén nyilvánvalóan mindent tud róla, majd megérkezik az első fehér boríték is, benne egy fényképpel. Ezt követi a második, majd a harmadik fenyegetés. Nincs se követelés, se magyarázat – a képeket csupán primitív rajzokkal rondítják el, és valamennyi erőszakosabb, obszcénabb az előzőnél. A rendőrség vizsgálni kezdi az ügyet, és a gyanú Gail volt férjére terelődik.
Ahogy a láthatatlan hurok feszülni kezd valamennyiük körül, Gail és tízéves kislánya tehetetlen célpontjává válik egy vérbosszúnak, míg végül a rejtőzködő gyilkos indítékai is napvilágra kerülnek…
Miközben Gail őrlődik vőlegénye, gyermekének apja és halálos ellensége között, a cselekmény hullámvasútként száguld az egyre váratlanabb fordulatok felé. Feltárulnak az igazságszolgáltatás bugyrai és a lélek sötét mélységei, ahol semmi sem fekete-fehér, ahol a szenvedélyek és az indulatok tüzesen izzanak, Barbara Parker pedig mesterien bonyolítja egyre tovább a szálakat.

Hirdetés azonosítószám: 32250840455121de

Nincs címke

  

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

A hirdetéssel kapcsolatos további kérdések feltételéhez az alábbi űrlapot kell kitölteni, hogy üzenetet küldjünk a hirdetőnek.

Reklám

Hirdetés.com eladó

Babaprojekt miatt eladóvá vált a hirdetes.com domain és honlap adott állapotban. Érdeklődni az elérhetőség oldalon lehet.