Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

 

1 000 Ft

CÉLUNK A FOLYAMATOS KAPCSOLATTARTÁS KÖLCSÖNÖS BIZALOMMAL!! NEM A BECSAPÁS VAGY ÜRES BORITÉK KÜLDÖZGETÉSE ACÉLUNK!!!!! HANEM INKÁB A BIZALMAS UZLETI KAPCSOAT LÉTRE HOZÁSA!!!

  • Hirdetés típusa: Eladás
  • Telefonszám: 06702385425
  • Megye: Budapest
  • Irányítószám: 1201
  • Település: pesterzsébet
  • Megjelenés: december 9, 2017 07:10
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
CÉLUNK A FOLYAMATOS KAPCSOLATTARTÁS KÖLCSÖNÖS BIZALOMMAL!! NEM A BECSAPÁS VAGY ÜRES BORITÉK KÜLDÖZGETÉSE ACÉLUNK!!!!!						HANEM INKÁB A BIZALMAS UZLETI KAPCSOAT LÉTRE HOZÁSA!!!

Bemutatkozás

Leírás
Várjuk Régi és Új Viszonteladóinkat,és a visszatérő vásárlóinknak. Vásárlóink,adatait szigorúan bizalmasan kezeljük,és a csomag feladását követően töröljük!!További kedvezményeket biztosítunk!! A termékek diszkrét csomagolásban érkeznek!!Termékeink legálisak, megfelelnek a Magyarországon hatályos jogszabályi előírásoknak. Vásárlási feltételek: A vevő rendelésével elismeri, hogy 18. életévét betöltötte,és termékeinket,kizárólag technikai és kísérleti célokra használja, használata kizárólag védőfelszereléssel használható!!Termékeink,Állati és emberi fogyasztásra alkalmatlan,és szigorúan tilos!!Rollunk panaszt nem hallottál!!Megérkezett legújabb szemes égetős kristályunk,az új cannabionod,és mindent lattó legal tabi!!!Legálisan forgalmazható herbal Termékek csak nálunk!!!Minden nap 16 óráig leadott rendeléseket másnapra utánvétellel kézbesítjük!!E-mailünket minden nap 16-órakor ellenőrízük!! Akár szeméjesenis atvehti 06702385425

Hirdetés azonosítószám: 205a2b6f9f81be9

Nincs címke

  

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

A hirdetéssel kapcsolatos további kérdések feltételéhez az alábbi űrlapot kell kitölteni, hogy üzenetet küldjünk a hirdetőnek.

Információk a hirdetőről

További hirdetés: kiss pista 01

Legutóbbi tétel hirdetője: kiss pista 01 »

Reklám

Hirdetés.com eladó

2019. január 1-től a hirdetes.com eladó