Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

 

18000 Ft-tól Ft

Ép testben ép lélek – KÖSZI Életfonal életvezetési tábor 7-12. osztályosoknak

  • Hirdetés típusa: Eladás
  • Cél ország: Magyarország
  • Telefonszám: +36 70 2444921
  • Megye: Pest megye
  • Település: Piliscsaba
  • Megjelenés: január 31, 2018 23:31
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
Ép testben ép lélek – KÖSZI Életfonal életvezetési tábor 7-12. osztályosoknak

Bemutatkozás

A 12. KÖSZI Életfonal életvezetésitábor mottója 2018-ban: Ép testben ép lélek

Sokat hallottad már, hogy ép testben ép lélek, de élő példát alig látsz rá? Sokszor elérhetetlennek tűnik az a bizonyos harmónia? Talán az egyik osztálytársad nővére mindig csinos és sikeres – de szimpatikus is? Sokat teszel a külsődért, megszállottan figyelsz a részletekre, és közben csak önmagadat veszted szem elől? Tényleg csak a legcsinosabb lány vagy legkisportoltabb fiúra találhat rá a szerelem?

Az idei KÖSZI Életfonal életvezetési táborban újra felszabadulhatsz, kiteljesedhetsz, elmélyülhetsz, felfrissülhetsz, megmozdulhatsz és megszerethetsz. Legfőképpen pedig felengedhetsz, és otthon érezheted magad egy nagyszerű közösségben – éjszakai túrán, bulin, tréningen, beszélgetésben, focin, aerobicon vagy közös játékban.
Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található: www.koszi.net
Információ: Szeredi Anna, kapcsolati és operatív munkatárs
Telefon: +36 70 244 4921, E-mail: koszi@koszi.net

12. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor
7–12. osztályosok számára, Piliscsaba, 2018. április 12-15.

Tizenévesnek lenni sosem volt könnyű: igazi barátokat találni, megállni a helyünket a suliban, kijönni a szüleinkkel és meghódítani a kiszemeltünket. Ezért jó, ha van egy hely, ahol tudhatod: közénk tartozol. Elmondhatod, ami bánt, és garantáltan jókedvre derítünk, izgalmas programokban van részed, miközben bölcsebb leszel életed nagy kérdéseiben is.

A KÖSZI Életfonal egy olyan életvezetési tábor, ahol a tizenéveseket foglalkoztató kérdésekről lehet őszintén beszélgetni és megoldásokat találni. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások, műveltségi vetélkedők, közösségépítő játékok és más izgalmas programok várják a táborozókat egy felejthetetlen négynapos hétvége alatt. Pezsgő, vidám hangulat, szeretetteljes közösség és igaz barátok várnak mindenkit egy tavasziasan zöldellő, gyönyörű környezetben.

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

Hirdetés azonosítószám: 105a7233ff62598

Nincs címke

  

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

A hirdetéssel kapcsolatos további kérdések feltételéhez az alábbi űrlapot kell kitölteni, hogy üzenetet küldjünk a hirdetőnek.

Információk a hirdetőről

További hirdetés: Koszi Egyesulet

  • Ezen hirdetőnek nincs további hirdetése.
Legutóbbi tétel hirdetője: Koszi Egyesulet »

Reklám

Hirdetés.com eladó

2019. január 1-től a hirdetes.com eladó