Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

 

1,000.00 Ft

Herbáls fütölö

  • Hirdetés típusa: Eladás
  • Telefonszám: 06701234567
  • Megye: Fejér megye
  • Irányítószám: 7000
  • Település: Sárbogárd
  • Megjelenés: május 16, 2018 13:13
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
Herbáls fütölö

Bemutatkozás

HERBÁL FÜSTÖLŐ
FIGYELEM!!!
Termékeink a Magyarországon hatályos jogszabályoknak teljes mértékig megfelelnek, árusítása, megvásárlása, tartása SEMMILYEN TÖRVÉNYBE NEM ÜTKÖZIK!!!

Kettő fajta herbál füstölőnk közül választhattok.

Strong herbál füstölő:

10g – 1000FT/G
20g – 750FT/G
50g – 500FT/G
100g – 450FT/G
250g – 350FT/G
500g – 300FT/G
1000g – 200FT/G

RENDELÉS
Minden nap a 13:00-ig leadott rendeléseket aznap postázzuk és másnap kézhez vehetitek.

Fizetés:

Nem használunk utánvétes fizetést.
Kizárólag előreutalás vagy banki befizetésre van lehetőség!
Rendelés menete:

Írsz nekünk egy emailt a tohtova.kris@gmail.com email címre.

Amit tartalmaznia kell a levélnek:

-Melyik termèkből szeretnél mennyit rendelni.
-Szállítási cím és név.

Ha megkaptuk az emailt küldünk vissza egy számlaszámot ahova a pénzt kell befizetned. Ha a befizetés megtörtént kérlek küldj egy képet a bizonylatról emailben és mi máris postázzuk a csomagot, amit másnap kézhez is vehetsz.

RENDELÉSI FELTÉTELEK
Rendeléssel kapcsolatos szabályok és tudnivalók

A megrendelést leadó személy kijelenti, hogy megrendelésével megértette és elfogadja ezen oldalon szereplő szabályzatot!

A megrendelést leadó személy, továbbiakban “Vevő” tudomásul veszi, hogy a megrendelésen szereplő dátummal a Weboldalon szereplő árakon rendeli meg a megrendelésen részletezett termékeket.

Vevő elismeri, az Üzemeltető Weboldalán szereplő bármely, termék, megrendelésével, hogy a megrendelés időpontjában már betöltötte 18. élet évét, azaz elmúlt 18 éves, valamint önálló, cselekvőképes (nem korlátozottan cselekvőképes és nem cselekvőképtelen) személy, továbbá hogy nem egy 18 év alatti, harmadik személy részére rendeli Üzemeltető által áruba bocsátott terméket.

Vevő kijelenti, hogy az adatlap kitöltése során valós adatokat ad meg, tekintettel az azonosításra, későbbiekben a szállítás végett. A tévesen, esetleg szándékosan megadott hibás adatokból fakadó károkért, Üzemeltetőt semmilyen felelősség nem terheli.

A tévesen, vagy hibás adatok miatt bekövetkezett károkért vagy félteértésekért, üzemeltető felelősséget nem vállal.

Vevő kijelenti, hogy a termék tulajdonságait, emberre gyakorolt élettani hatásait, valamint esetleges mellékhatásait megismerte, azt megértette és tudomásul vette.
A termék emberi vagy állati felhasználása, fogyasztása és fogyasztásra történő továbbértékesítése nem ajánlott, illetve kivétel nélkül szigorúan tilos!

Vevő tudomásul veszi, hogy az Üzemeltető nem tartozik semmilyen felelősséggel a nem rendeltetésszerű termékhasználatból eredő esetlegesen felmerülő károkért, és ez a garancia vagy szavatosság azonnali elvesztésével jár! Gyermekek elől elzárva szobahőmérsékleten tárolható! Közvetlenül szembe ne kerüljön illetve bőrrel ne érintkezzen hosszabb ideig, bőrrel való érintkezés esetén, azonnal mossuk le az érintett felületet folyó víz mellett.

Szerződő felek tudomásul veszik, az internetes vásárlás a távollévők között megkötött szerződések közé tartozik (17/1999. (II.5.) Kormányrendelet – A távollevők között kötött szerződés), azaz a szerződéskötésre az Üzemeltető és a Vevő egyidejű jelenlétének hiányában kerül sor. A Vevő az Üzemeltető által üzemeltetett weboldalon, virtuális módon, e-mail útján rendeli meg a kiválasztott terméket. A virtuális bevásárlás folyamata magában foglalja, a honlapon megjelenített árukatalógusban való böngészést, a termékek kiválasztását és a fizetés teljesítési és szállítási feltételek kiválasztását valamint a megrendelés leadását.

Hirdetés azonosítószám: 5235afc115f4b36d

Nincs címke

  

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

A hirdetéssel kapcsolatos további kérdések feltételéhez az alábbi űrlapot kell kitölteni, hogy üzenetet küldjünk a hirdetőnek.

Információk a hirdetőről

További hirdetés: legalsmoke999

  • Ezen hirdetőnek nincs további hirdetése.
Legutóbbi tétel hirdetője: legalsmoke999 »

Reklám

Hirdetés.com eladó

2019. január 1-től a hirdetes.com eladó