Hanimex hagyományos fényképezőgép

12 000 Ft

Processing your request, Please wait....

Eladó, egy keveset használt hagyományos, filmes HANIMEX RF35D (Japán) típusú, félautomata fényképezőgép (bőr tokban). A félautomata jelen esetben azt jelenti, hogy a távolságot kell rajta állítani, manuálisan felhúzni, a megfelelő fény beállítást meg a lencsénél található nyomógombbal (mikor a zöld világít a beállításkor) lehet beállítani (automata fénymérős). A fényképezőgép rendkívül jó képeket készít, nagy mélységélességgel rendelkezik. Homályos képet, kis hozzáértés mellett szinte lehetetlen vele készíteni. Kitűnő tanuló gép lehet kezdő, de a fényképezéshez valamit érteni akarók számára is, mivel azért minimális fényképezési tudást igényel a használata. Az automatika (fény beállítás), és a vaku használatához szükséges bele 2 db. AAA ceruzaelem. (Elemek nélkül is működik, csak akkor minden beállítás manuális.) A film visszatekerés, az alul evő gomb megnyomása után, a felül található visszatekerő gombbal –karral- lehetséges. (A hátsó nyitás -film kivétele- visszatekerés után, a gomb „felfelé emelésével” történik. Ennyi használati utasítás után már bárki ért hozzá!)
Továbbá eladó vele együtt Hanimex előtétobjektívek (2 db.), Praktica és Zenit fényképezőgépekhez, amely a fényképen látható paraméterekkel rendelkezik.
Az objektívek új állapotúak, egyszer sem voltak használva, gyári csomagolásban vannak, magyar nyelvű használati utasítással!
Érd: e-mail-ben, vagy telefonon.

Hirdetési azonosító (ID): 3785590fd8969a2c