Megyei Igazgató (pénzügyi szolgáltatások)

 

Processing your request, Please wait....

Kedves – pénzügyi területen dolgozó – kollégánk!

Sokan sokféle üzleti tanácsot osztanak a krízis által sújtott vállalkozóknak, miképpen tudnának megfelelő gazdasági megoldást találni a bajokra. Annál kevesebben közelítik meg a kérdést humán oldalról, miközben az emberi tényező szerepe mind a problémák kialakulásában, mind a kezelésében rendkívül fontos.

Úgy kell profi szakértőként működniük, hogy legtöbbjük az elmúlt tíz évben egy alapvetően bővülő piaci környezetben hozta meg döntéseit, és nem még kellett szembenéznie olyan jelenségekkel, mint drasztikus létszámleépítés, cégek ellehetetlenülése, a jövedelmek csökkenése vagy pánikjelenségek a munkatársak körében. De kevesen kerültek szembe azzal is, hogy a megoldhatatlannak látszó problémák okozta stressz tönkreteheti a saját életüket is.

„Honnan lesz ügyfelem? Hogyan tudok alkalmazkodni a megváltozott igényekhez? Vezetőként hogyan fogom motiválni a kollégáimat? Hogyan lehetek ismét sikeres?”

Ezeket a kérdéseket számtalanszor feltetted már magadban, ez természetes.

Az egyelten cél, az egyetlen feladat amire törekedni kell az az ügyfél minél szélesebb körben történő kiszolgálása!

Ebben segítünk Neked, hiszen óriási feladat ennyi területen kiszolgálni az ügyfeleidet!

Hitelek, biztosítások, LTP, befektetések, pályázatírás, energetika, követelés-kezelés, ingatlanos üzletág, ez mind a Te rendelkezésedre áll!

Megfelelő oktatással, egyéni fejlesztéssel, vezetői coachinggal megmutatjuk a siker útját!

Mi adjuk Neked Magyarország egyik legnagyobb pénzügyi támogató csoportjának hátterét és működési garanciáit. Minőségi szakmai képzéseket, folyamatos fejlesztést, coachingot.

És természetesen egy saját weblapot (hitel, LTP, számla, árfolyamgát) kalkulátorokkal, frissülő szakmai cikkekkel, pályázati-, és vállalati előminősítőkkel, valamint online biztosítási kötőfelületekkel feltöltve!

Kitartó munkádat a piacon üzletáganként is egyedülállóan magas (nem MLM!) rendszerben kompenzáljuk, melyből kényelmesen eltarthatod magadat és családodat is.

Várunk igazolhatóan tapasztalt (hitel, biztosítás, befektetés), csapattal rendelkező MEGYEI IGAZGATÓT ( Csongrád, Bács-Kiskun, Szolnok és Békés megyéből, megyénként 1 fő, irodával rendelkezők előnyben) a megyei csapatok koordinálására.

Számlaképesség elengedhetetlen!

Jelentkezéseket a terület és referenciák, tapasztalatok megnevezésével a gyarmathy.tamas@favis-group.hu email címre várjuk.

Hirdetési azonosító (ID): 7475086dfa77d2fc

2012-10-23 20:24

This ad has expired