Szabó-Kassai Csilla – 5ről 6ra problémamegoldó és énképépítő kézikönyv (e-book)

4 445 Ft

Processing your request, Please wait....

Aki elégedett önmagával és az életével, aki tökéletesen boldog, elérte minden álmát, az semmiképpen ne olvassa el ezt a könyvet!

Ez a könyv ugyanis azoknak szól, akik szeretnének kitörni átlagos, boldogtalan életükből. A könyv által ajánlott program lehetőséget teremt arra nézve, hogy az olvasó megismerje saját jelenlegi énképét, kialakítsa a vágyott ént, vagy más szóval énideált és egy 21 napos módszer segítségével fel is építse azt. Minden új szokás kialakításához 21 napra van szükség. A pozitív gondolkodás negatív énképpel viszont nem működik! Ezért olyan fontos az Énkép pozitív kialakítása és megerősítése.

Az 5ről 6ra problémamegoldó és énképépítő kézikönyvhöz, most e-book verzióban is hozzájuthatnak a kedves érdeklődők. A könyv webfelületen olvasható, és letölthető formában is elérhető. Valamint 3 relaxációs hanganyagot is adunk hozzá ajándékba, melyeknek 1 óra az össz lejátszási ideje. Ezek a zenei anyagok, szintén lejátszhatóak a webfelületen, illetve le is tölthetőek onnét.

Az online csomag értéke bruttó 4445 forint.
Megrendelés után, szinte azonnal hozzájuthatsz az online csomagodhoz. A webfelület könnyed kezelése érdekében, küldünk ki neked egy instrukcióval ellátott levelet, az általad megadott email címre.

További információ: http://kassaicsilla.com/5rol-6ra-e-book/

Hirdetési azonosító (ID): 2555958dfba22752